Muottiin painettu

Runoilija Legendaarinen

Kuin lommoja muotin kyljessä,
niin on epätäydellinen ihminen.

Katsoopa mitenpäin tahansa,
aina virheitä havaittavissa.

Mutta on ihmisessä sentään oltava jotain hyvää.
Ei sitä sutena heitetä pois, vaikka virheitä onkin.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

ovela.. hyvä

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut