Aamun sarastus, puuterilunta joka puolella
Linnut kilpaa syömässä jyviä ja pähkinöitä
Häntää heiluttava koira, kahvin tuoksu
Niistä koostuu talvinen aamu
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Aamun sarastus, puuterilunta joka puolella
Linnut kilpaa syömässä jyviä ja pähkinöitä
Häntää heiluttava koira, kahvin tuoksu
Niistä koostuu talvinen aamu
Kommentit
näen silmissäni, tunnen nenässäni! hyvin puettu sanoiksi hetken kuva!
Saatan nähdä mielessäni aamusi.
Hetke kuvaus, kun ajan voi pysäyttää hetkeksi.
Kiitos.
Tämä on ihana aamu! Hienoa.
Sivut