Piilossa, kätkössä, naamion alla
Todellinen minäni salattuna
Puhu paljon, kerro vähän
Suojamekanismini mun
Helpompaa on hymyillä, nauraa
Kaikki hyvin -tunne muille antaa
Silloin voin taas kätkeyty mää itseeni
Murheet vuodattaa kyynelinä tyynyyni
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi