Loputon into
Menossa mukana
Valmiina lähtöön
Ihan milloin tahansa
Jatkuvaa liikettä, pomppimista
Rajatonta ihmisrakkautta
Riemua pienistäkin asioista
Välillä syliin nukahtaen
Sellainen se on
se meidän terrieri
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
uskollinen ystävä
Sivut