Kevään tuntua
Lintujen laulu
Silti pakkasta
Huurretta postilaatikon päällä
Hankien kimallusta auringossa
Kaatuvaan puun ryske
Tuoreen puun tuoksu
Vanha tekee tilaa nuoruudelle
Elämän kiertokulkua - luonnossakin
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi