Meidän hauva

Runoilija Legendaarinen

Loputon into
Menossa mukana
Valmiina lähtöön
Ihan milloin tahansa

Jatkuvaa liikettä, pomppimista
Rajatonta ihmisrakkautta
Riemua pienistäkin asioista
Välillä syliin nukahtaen

Sellainen se on
se meidän terrieri

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

uskollinen ystävä

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut