Sehän sinä olet, poikarukka
Lätkässä, pihkassa - pulassa
Rakkauttako lienee vai ihastusta
Sen miettiminen tuo ahdistusta
Vastaus vain tärkeä lienee
Arvaus voinee mennä pieleen
Eräs vinkki voinee olla olemassa
Rakkaus tuntuu perhosina mahassa
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi