Voi miehen viedä mennessään
Tunne vapauden, riippumattomuus
Loiste silmien, valloittava hymy
Voima rakkauden, kauneus naisen
Vaan ei mies hevin jää paikoilleen
Kun kulkurin veri vetää kiertämään
Mutt yks' sen kaavan muuttaa voi
Ja saada miehen luokseen jäämään
Hän, jota mies ei saa mielestään
Hän, jota mies ei edes halua saada pois mielestään
Hän, joka on arrettakin arvokkaampi
Joko löysit omasi?
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi