Nuori ja elinvoimainen, täynnä energiaa
Hetkessä kovan kuoren alle kätkeytynyt
Puristuksissa, pimeässä, ilman pakoreittiä
Tungoksessa, mutta siltikin niin yksin
Päässä pyörii, maailma heiluu, kieppuu
Lämmön tunne lisääntyy, ahtaus häviää
Vihdoinkin tilaa olla ja liikkua vapaasti
Mahdollisuus pyrkiä pohjalta ylöspäin
Mutta tuo kieppuminen vaan jatkuu ja jatkuu
Lämmin muuttuu tuskaisan kuumaksi, piinaavaksi
Paineen tunne sisälläni vain kasvaa kasvamistaan
Vaikka teen kaikkeni, tuntuu, etten vain enää jaksa
Lähellä olevista osa antanut periksi, suojakuori hajonnut
Itsellä kaamea olo, pirullisen kuuma, ahdistaa, hajoan
En pysty enää pitämään itseäni kasassa, en millään
Poksahtaen leviän suojakuorestani, kaikkien nähtäville
Vielä heittävät hieman suolaa päälleni, haavoihini
Olen täyttänyt pian tehtäväni, antanut kaikkeni
Toivottavasti nautit tästä hetkestä, siitä, että hajosin
Siitä vain, nauti. Tuhoa minut, hävitä minut lopullisesti.
Vain pienen hetken kuitenkaan nautit minusta
Kunnes jo nappaat seuraavan pop-cornin suuhusi.
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi