Varjojen leikki metsässä
Lintujen kiivas viserrys
Ketun poikasten kiljahdukset
Kimalaisten pörisevä lento
Leskenlehtien voitto talvesta
Kuralammikoissa hyppivä poika
Sulamisvesien solisevat vesinorot
Ensimmäisten perhosten lento
Miten paljon voimaa onkaan keväässä
Kun luonto herää täyteen loistoonsa
Ja miten onnellinen minä olenkaan
Taas voin nähdä ja kokea kaiken
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi