Kuka minä olen?
Ihminen, joka taistelee
Sitkeästi, periksi antamatta
Korpisoturina, hammasta purren
Vaikka muiden kiusaksi täällä kituutan
Kovia kolhuja kokeneena
Monia arpia kehossa
Niin sisä- kuin ulkopuolella
Haavoja sielussa, tukahdutettuja tunteita
Kuin suuri lankakerä, monista langoista
Tiukkaan vyyhtiin kiedottuna, sekaisin
Yhtään et tiedä, mistä narusta vetäminen avaisi kaiken
Auttaisi selvittämään menneisyyden solmut
Auttaisi parantamaan yhä auki olevat haavat
Mutta siksi tässä ollaan ja taistellaan
Vuoksi perheen ja rakkaiden
Periksi antamatta
Sitkeästi
Korpisoturina
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi