Vahvana, voimakkaana
Ylväänä, arvokkaana
Korkeuksiin kurottaen
Tiukasti kiinni perustassa
Juuret vahvana kotimaassa
Kestäen tuulet ja tuiskut
Kauneutta hehkuen
Metsissä isien
Oi kunpa joskus olisin yhtä vahva
Yhtä jykevä, kestävä ja luja
Nyt vain hento taimi
Herkkänä vaaroille
Jonakin päivänä, tulevaisuudessa
Kuin luja mänty mä aion olla
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi