Liukasta, jäistä tietä pitkin
Jäätä, jonka päällä lunta
Varoen, pienin askelin
Ettei vain kaatuisi
Lumimyrsky vasten kasvoja
Ytimiin tunkeutuva viima
Lävitse tunkeva kylmyys
Silti lämmin tunne sydämessa
Palavien puiden ritinä hellassa
Lämmin, höyryävä tee mukissa
Sinne ajatukset kujettavat
Kotiin, luoksesi, rakkaani
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi