Vielä viis, vielä viis, vielä viis...
Ja 55 euroa, ensimmäinen...
60 euroa tarjottu
Ensimmäinen kerta
Toinen kerta
Ja kolmas kerta
Myyty
Elämä on suurta huutokauppaa
Joskus onni kolahtaa
Joskus jäät vasaran alle
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
useimmiten - ainakin meikäläinen!
ajatuksia herättävä runosi - kiitos!
Sivut