Huutokauppaa

Runoilija Legendaarinen

Vielä viis, vielä viis, vielä viis...
Ja 55 euroa, ensimmäinen...
60 euroa tarjottu

Ensimmäinen kerta
Toinen kerta
Ja kolmas kerta
Myyty

Elämä on suurta huutokauppaa
Joskus onni kolahtaa
Joskus jäät vasaran alle

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

useimmiten - ainakin meikäläinen!
ajatuksia herättävä runosi - kiitos!

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut