Jos helmiä kyyneleet ois - lauletaan
Tämän illan perusteella olisin miljonääri
Tosin onneton sellainen
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Jos helmiä kyyneleet ois - lauletaan
Tämän illan perusteella olisin miljonääri
Tosin onneton sellainen