"Kyllä se siitä vielä iloksi muuttu."
"Älä ota turhaa stressiä asioista."
Mutta en minä siihen pysty. En minä.
Yritän, jälleen, kerta toisensa jälkeen.
Unettomia öitä, murehtimista, huolta.
Vain hengityksesi vieressäni, pitää minut järjissäni.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi