Aamun koittaessa yö väistyy, pakon edessä.
Ei sille jätetä vaihtoehtoja, ei poikkeuksia.
"Näin sen kuuluu mennä" -sanotaan.
Se on normaalia luonnon kiertokulkua.
Mutta ei yöltä kukaan ole mitään kysynyt.
Ei syytä tälle käytännölle selittänyt.
Kerta toisensa jälkeen, jokainen aamun hetki,
Saa tuntea itsensä hylätyksi, jätetyksi.
Siinä sitä on pitkä päivä aikaa miettiä, miksen minä taaskaan kelvannut ihmisille.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Tää on hyvä, jotenkin käy sääliksi yötä, mutta näin se menee...
...joikainen aamun hetki...
Pahuksen kirjoitusvirheet...
JOKAINEN
=D =D =D
Pitäis vissiin käydä optikolla
Sivut