Hän haluaisi
oppia
hengittämään oikein
koska
se voisi
olla
alku johonkin
parempaan
mutta kun
hän ei
osaa
määritellä itseään
vaeltaessaan
siellä jossain
kaukana
mielensä reunamailla
kuitenkin
hän olisi
ollut
eilen illalla
hyvin onnellinen
jos olisi
päässyt istumaan
sille
punertavalle pilvenreunalle
©Jukka-Pekka Huttunen
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
koskettaa
Oi.
Hengitys on Hyvin Tärkeää,
sen voi tehdä aivan väärin, oikeanlaisesti auttaa moneen.
Haikea runo, pilvenreunan kaipuineen.
tallaajilla on. Jospa oppisi...? Pikkuhiljaa...
miettimisrunosi on hyvä lukukokemus, kiittelee Marle :)
Sivut