Aivan kuin
tuo puu
jonka on
taimesta asti
tuntenut
lukisi ajatuksia
yrittäen antaa
kipeään ongelmaan
ratkaisun
hymyillen kiittää
vanhaa ystävää
hän
©Jukka-Pekka Huttunen
tuo puu
jonka on
taimesta asti
tuntenut
lukisi ajatuksia
yrittäen antaa
kipeään ongelmaan
ratkaisun
hymyillen kiittää
vanhaa ystävää
hän
©Jukka-Pekka Huttunen
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
pidin
antaa turvaa. Usein kuulen
puun hiljaisen huminan,
ikäänkuin se juttelisi.
Hieno on, herkkä puurunosi.
Minulle vaahtera on se oikea,
jonka juurella istuisin;)
Sivut