Viime yön
hiljaisuudessa
oli jotakin
joka
halusi häntä
koskettaa
ja hänelle
tuli mieleen
ne ystävän
viimeiset
kauniit sanat
sairaalan sängystä
sanoit hänelle
näin
minusta tulee
sinun enkelisi
sinäkö se
olit
viime yön
hiljaisuudessa
hänen
enkeli ystävä
joka halusit
koskettaa
häntä lohduttaen
mutta ei
se hänen
usko riittänyt
enkeli ystävän
lohduttavaan kosketukseen
ja niin
hän
viime yön
hiljaisuudessa
jäi vaille
sitä
enkeli ystävän
lohduttavaa kosketusta
mutta
sen kaiken
epäonnen
jota hän
on kohdanut
ja niiden
menetyksien summa
on tehnyt
hänestä sen
mitä hän
on nyt
©Jukka-Pekka Huttunen
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut