Kun hän
on tullut
niihin elämänsä
tien risteyksiin
ja joutunut
valitsemaan
sen suunnan
niin
hän on
välillä
onnistunut kääntymään
siihen väärään
suuntaan
ja niin
on se
väärään suuntaan
mennyt elämä
jättänyt
parantumattomat arvet
häneen
mutta sen
ajan
minkä sinä
olit mukana
hänen elämässä
niin
sinä tasoitit
niitä
hänen päivä
ja sait
hänet nauramaan
ja kun
hän
kyseli mahdollisuutta
miten
voisi päästä
sinne
mutta hänelle
vastattiin
olet jo
liian vanha
siis hänet
todettiin
jo liian
vanhaksi
tykin ruuaksi
Ukrainaan
ja se
siitä ehkä
helposta kuolemasta
©Jukka-Pekka Huttunen
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
eivät syitä merkillisiin ratkaisuihin
- tykkäsin
Sivut