Kun sinä
yritit
häntä piristää
puhuen
hänelle siitä
että
elämä on
lahja
niin hän
vastasi sinulle
että
kuka on
antanut tämän
elämän lahjan
hänelle
ja hän
puhui vielä
niin
että hänelle
se elämä
on ollut
kaikkea muuta
kuin lahja
ja kun
hän lopetti
puhumisen
et sinä
enää
yrittänyt piristää
häntä
puhumalla hänelle
siitä että
elämä on
lahja
ja nyt
hän miettii
sitä että
miten hänen
pitäisi elää
vielä sitä
jäljellä olevaa
elämäänsä
joka on
alkanut hänestä
tuntumaa niin
yksitoikkoisen merkitsemättömältä
©Jukka-Pekka Huttunen
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Hienoa kerrontaa Jukka.
Sivut