Tuulelta sen
kuuli
jos olisi
käsi
aina ihmisen
käteen
ei olisi niin
paha
ihmisen olla
©Jukka-Pekka Huttunen
kuuli
jos olisi
käsi
aina ihmisen
käteen
ei olisi niin
paha
ihmisen olla
©Jukka-Pekka Huttunen
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
paljon kiertänyt,
mitä kaipaa ihminen.
Sielun viluun,
sisimmän horkkaan
onko parempaa lääkettä?
arjen toimen jakajana
turvan tuen antajana
soisi jokaiselle hyvän sen
välittävän ihmisen
Sivut