Kun Ensimmäisen
kerran
pidin tyttärenpoikaa
sylissä
se tunne
oli
jotain niin…
kun
toisillemme hymyilimme
aivan kuin
ei vieläkään olisi
sydän
ihan paikkallaan
©Jukka-Pekka Huttunen
kerran
pidin tyttärenpoikaa
sylissä
se tunne
oli
jotain niin…
kun
toisillemme hymyilimme
aivan kuin
ei vieläkään olisi
sydän
ihan paikkallaan
©Jukka-Pekka Huttunen
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
liikauttavan lämmintä on runokuvauksesi
onnenpuristusta, hengityksen salpaavaa
upea on runokuvauksesi
Ja aina paikalla, kun tarvitaan, viisasta ja rakastavaa.
pidin
Hyvä hetkautus! pojantytär otti nenästä kiinni ja herranletas kuin minustakin tuntui aivan kuin maailma ei olisi entisensä, se olisi parempi paikka elää. Se oli vuonna 2000 Kiitos runoista
Sivut