Herätessään
kuivasi silmiä
oli katsonut
unta
sinä ja hän
ei toteutunut
tulevaa päivää
katsoi
niin kuin
merimies katsoo
laivan kannelta
tyyntä ulappaa
ensimäisen kerran
©Jukka-Pekka Huttunen
kuivasi silmiä
oli katsonut
unta
sinä ja hän
ei toteutunut
tulevaa päivää
katsoi
niin kuin
merimies katsoo
laivan kannelta
tyyntä ulappaa
ensimäisen kerran
©Jukka-Pekka Huttunen
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
pidin
ja turvallinen koti satamasta löytyy ;)
runollasi leijuu olemisen suuri vapaus
kokemisen riemuisuus, toivo ja yrittäjyys
vahvoja voimia ihmistä ohjaamassa
tunnelmissan täysi runo
Sivut