Elämä
kuin hetkien
sinfonia
sen aalloissa
sanojen siivillä
liitää
©Jukka-Pekka Huttunen
kuin hetkien
sinfonia
sen aalloissa
sanojen siivillä
liitää
©Jukka-Pekka Huttunen
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
HUOM : Jokaista tekstiäni suoja tekijänoikeuslaki. Ethän siis käytä tai kopioi runouttani ilman lupaani ja ilman nimeäni. Kaikki oikeudet pidätetään.
Kommentit
Taidokasta liitoa.
ajatusruno
mutta jätetyt sanat soivat!
Elämän vaikeudet/ristiriidat yms kestää,
kun on tämä taito liitää.
Totta, hyvä runo.
Sivut