Niin paljon
kätkee metsä
niin paljon
niin kuin
murheelliset kyyneleet
ja nuo
yönhiljaiset
linnut
aamuako odottavat
niin kuin tuo
uneton
©Jukka-Pekka Huttunen
kätkee metsä
niin paljon
niin kuin
murheelliset kyyneleet
ja nuo
yönhiljaiset
linnut
aamuako odottavat
niin kuin tuo
uneton
©Jukka-Pekka Huttunen
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
on aikaa ajatuksille ja syntyi runo
toisaalta runokuvauksesi rauhoittaa
ja saa kaipaamaan tuttuja metsämaisemiaan,
samalla kun sen levoton puoli saa pohtimaan
elettyjen muutosten merkitystä sisäiselle rauhalle
Runossasi hiljaista hyväksyntää,
syvää Sydänviisautta, Kauneutta.
pidin
Sivut