Pilven
kainalossa kuu
raukeana hymylee
alkoi ikävä
kuin pippurisumute
silmiä
kirvelemään ja
sydän
on nyt
kuin
autiotalo jonka
rikotusta ikkunasta
käy
kylmä tuuli
sisään
©Jukka-Pekka Huttunen
kainalossa kuu
raukeana hymylee
alkoi ikävä
kuin pippurisumute
silmiä
kirvelemään ja
sydän
on nyt
kuin
autiotalo jonka
rikotusta ikkunasta
käy
kylmä tuuli
sisään
©Jukka-Pekka Huttunen
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
kosketuksin kylmäävä
runosi viimainen rikko
vielä näen valoa, toivomukset pimeän
tunnen menetyksen suuren ikävän
pidin
Syksyllä on niin haikeaa,
kesän lämpöä ikävöi Pohjolan ihminen.
Runoasi voi lukea syvemminkin,
ihmisen ikävää toisen luo.
aivan mielettömän onnistunut
Sivut