Ajatuksissaan
kun on
mennyt ja
on syvällä
aavistuksen etäisyydessä
aivan kuin siellä
sykähtelisi
kehossa vielä
luomishetken
kosketus ja se
ikuisuuden ontto
etäinen
kaiku etsisi
korvaa
mihin kadota
©Jukka-Pekka Huttunen
kun on
mennyt ja
on syvällä
aavistuksen etäisyydessä
aivan kuin siellä
sykähtelisi
kehossa vielä
luomishetken
kosketus ja se
ikuisuuden ontto
etäinen
kaiku etsisi
korvaa
mihin kadota
©Jukka-Pekka Huttunen
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Upea runo, aistikas ja viisas.
varmaan kannamme sisällämme luomishetken ahdistusta tai iloa
- kukaan ei tiedä, voi vain aavistella
Mielenkiintoinen, herkkä runo.
Sivut