minä menen metsään ja
otan sitä kädestä kiinni
ja yhdessä juoksemme
kohti kesää tallaten talven varpaat
kaataen maahan isovatsaisen
jääpuikot nuolemme kuumiksi lähteiksi
lumipallot heitämme auringolle pallotella
luodolle juoksemme alastomat
kapinaan nousseet anarkistit
siellä paljaina tanssimme
minä, metsä ja luoto
ou jee
niin kauan
kunnes kesä tarjoaa
meille häveliäisyyttään
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi