korvista marssii pienet pojat
soitellen keväthuilujansa
silmistä lehahtaa peipposet
höyhenpallot iloiset
suusta sammakot lammellensa
elämän mutapaineihinsa
navasta pomppivat pienet tytöt
tulppaanisoihdut käsillänsä
kun sinä elät minussa
minussa elää kaikki
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi