Verestävin
silmin kirjoitettu,
ensimmäinen ja viimeinen
hengenveto
Ahavoitunein sormin
lopusta alkuun selattu,
hiljainen manifesti
Kaksi erilaista tarinaa,
samanlaista pyrkimystä
Pölyisessä kirjahyllyssä
toisiinsa nojaa
päästää turha
päästää tärkeä
eikä mitään,
ei mitään muuta
kuin
vapaa lento
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi