Kun
silmiesi sininen
lampi
illan suojaavaan
syliin rauhoittuu
kun
lentävät ohimoltasi
viisaat linnut
minä pysähdyn
ja katson sinua
suuren kiveni takaa
salaa, hiljaa
kuinka kauniita
ovatkaan
elämän merkit
sinussa
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
herkkä rakkausruno - taidokkaasti sanoiksi punottu.
herkkä kaunis runo, hiljaisuudesta rakkaudesta ja hiljaisesta salaisesta hetkestä, katsoessasi häntä jota rakastat
Kaunis ja hyvä runo.
Sivut