Kuinka kaunis onkaan
tänään sinun maailmasi
Sukellat syvään sisimpääsi
löydät sieltä uusia ulottuvuuksia
On tähtien aika
löytöretki sisimpään
oivallukset elämän voiman
Ne kertovat kyvyistäsi
ottaa vastaan
positiivisten ajatusten
luomat selviöt
Teet niistä näkyvää taidetta
luot iloksi ja voimaksi
meille kaikille tähän päivään
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Kaunis, hieno runo.
Puhuva hieno runo.
Vahva tunne runossasi, kaunista
Sivut