Yön kuuma tunne seurasi
minua aamuun, näin vain kasvosi
kuun laskevassa valossa,
annoin tunteilleni vallan rakastaa sinua,
niinkuin ainoaa täällä maan päällä
Olit ihana kukaan ei voisi sitä pois
minulta viedä olet unelma
sydämen ikävöivän
rakastan sinua tänään ja huomenen,
sitten on taas aika muuttaa.
Tunne öinen lähtee kulkuun eteenpäin
on vain yksinäinen sydän, tyynyä vasten
kasvot kärsineen rakkauden.
Auringon hehku yön jälkeen,
antaa lohdun päivään nousevaan,
olet ainoaa unelmaa.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Yön pehmeä tunnelma. Kaunis ja unenomaisen eteerinen:-)
mielettömän kaunis
ja sydämellä kirjoitettu
sait kylmät väreet aikaiseksi...
Yön pehmeä tunnelma. Kaunis ja unenomaisen eteerinen:-)
mielettömän kaunis
ja sydämellä kirjoitettu
sait kylmät väreet aikaiseksi...
Sivut