On kaunis tuo morsian niin
hän säteilee kesän kukkien lailla
On sydän siellä rinnassa onnea pelkkää
hän hymyillen tietänsä kulkee
Ei lopu aarteet sydämen
vaikka siitä pienen lahjan sulho saa
On niin paljon vielä, josta
uuteen elämään voimaa saa
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
kaunista herkkää
pidin
Sivut