Siellä lapin maassa on Saana
tunturi jylhä ja kaunis
juuresi ovat syntyneet pohjoisen
maasta
Istut tänään sylissäni pienen hetken
laulan sinulle laulua, kuinka aurinko paistaa
sydämeeni kun olet lämpönä lähelläni
Hiuksesi loistavat kaunis tyttö lapin maan
kultaa on sydämesi tulvillaan
pohjoisen joet ovat tehneet sinne
kirkkaita ajatuksia ne säteilevät meille
kilpaa
Olet tyttö aavojen maiden tunturin nimen he
antoivat sinulle sinä aurinkoni lämpöni
pieni tyttöni mun
Ajatuksen kauniin suot kaikille
nauravat silmäsi kertovat tarinaa
sieltä keijujen menninkäisen maasta
Puhdas on sydämesi kultainen
kuin enkelin lentona kuulut meille
ainiaan sinä pieni tyttö lapin maan
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi