Katsot kadunkulmassa odottaen
kuin ihmettä tapahtuvaksi.
Tuuli puhaltaa kasvoiltasi pois
väsymyksen jäljet
Kuuntelet hetken tuulen viestiä
tunnet kuinka sydämesi laajenee
Hymyilet vastaantuleville
Aurinkoinen energiasi
tuo luoksesi rakkauden
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi