Kylläpäs taas
kihelmöi viimeksi
kun istuit vieressäni
molempia taisi
jonkun verrankin
hymyilyttää
ja laskin sekunteja
milloin pokka pettää
sinun kanssasi
on niin mukavaa
kiusata itseään
ja toista
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi