Kun katsot silmiini
ihan läheltä
kiinni minussa
syvälle
se tunne
huokausten kera
ja kun muistelen
niitä hetkiä
aina jälkeen
mahalaukkuni kiertää ympäri
perhoset lentävät
vasten sen seiniä
pyörryksissä sinusta
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Suloinen, hyvä runo
Suloinen, hyvä runo
Sivut