Toiset odottavat koko ikänsä merkkiä
he seisovat joka pysäkillä
katsovat joka mainoksen
tilaavat kaikki jumppavälineet
ja syövät suklaata ja hampurilaisia
Toiset odottavat koko ikänsä merkkiä
että joku kertoisi heille miten tärkeitä he ovat
ja että he eivät ole turhia
ja muiden tiellä
Minä?
Minä vain elän
Selite:
Lopettakaa jossittelu! Asiat ovat yksinkertaisia, ihmiset monimutkaisia. Se on vain päätöksestä kiinni.
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi