Katso miten se sätkii
haukkoo henkeään
Se luuli saavansa herkun:
koukku repäisi haavan
ja lävisti sen leuan
Kova kiskaisu
ja se riuhtaistiiin ylös
suoraan helvettiin
Sätkii, tukehtuu, kituu
Kuolee.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
kalamies on katala
kaveri kateellinenkin
kaverilleen
huh...kalamiehen muijana tuntu kyllä aika kauheelta...
Sivut