Kolme sanaa:
Minä rakastan sinua.
Kolme sanaa, joilla luoda maailma.
Kaksi sanaa:
Anna anteeksi.
Kaksi sanaa, joilla parantaa sairaus.
Yksi sana:
Hyvästi.
Yksi sana, joka kertoo kaiken.
Hiljaisuus:
Alfa ja Omega.
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi