Liikutaan hiljaa pimeässä
kädet hapuillen,
hyväillen.
Katse kulkee varjoa pitkin
ja käsi selänkaarta alas.
Kevyesti hengitämme toisiamme
ja huokailemme.
Iho iholla,
sydän sydämessä.
Sukellamme puuvillamereen,
ja uppoudumme toisiimme.
Olet minun,
niin kuin minä sinun.
Hiljaa pimeässä
huudan ilosta.
Selite:
Valokuva hetkestä.
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Joskus hiljaa pimeässä
on parasta.
Kaunis kuvaus.
Hyvän valokuvan sait aikaan, värikuvan oikein :)
Pimeyden turvin mahtava kuva :) Kaunista
Sykähdyttävän Kaunis.
Sivut