Epäonnistumisen vääjäämättömyys
luo kummallista turvallisuuden tunnetta
Pelko on aiheetonta
se ei ratkaise mitään
Viha on tarpeetonta
se vain lisää ikävää
Kun tietää
että edessä on vain
epäonnistumisen eri asteita
Mitä muuta voi ihminen tehdä
kuin parhaansa
koska kuolleita me olemme kaikki
kyse on vain ajasta
Jos täytyy lähteä
niin lähdetään sitten edes rytinällä!
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Kaikki tiet eivät vie menestykseen, mutta tiet joita pitkin valitsemme kulkea muokkaavat meitä. Tarkoituksena on, että teemme parhaamme emmekä kadu sillä kaikesta olemme oppineet jotain.
"Kaikki mikä voi mennä pieleen myös menee pieleen."
Murphy oli kuin olikin oikeassa.
Vaan mitäpä siitä, eipä ainakaan voi tietää
lopputuloksesta.
Ja jos kovin rytinällä lähdette,
niin ilmoittakaa etukäteen.
Osaa sitten hyvissä ajoin hävitä maan rakoon.
Sivut