Siivosin kaappeja ja hyllyjä
päätin heittää kaiken vanhan
ja tarpeettoman pois.
Löysin
rakkauskirjeitä teiniajoilta
lempileluni ajoilta, jolloin pelastin maailman päivittäin
joulukortteja
hääkutsuja
kasetteja, missä minä lauloin 4-vuotiaana
Heitin pois
laskuja
kuivuneen kuulakärkikynän
ja purkkapaperin
Selite:
On se kumma, mitä kaikkea krääsää ihmiselle kertyy vuosien varrella...
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi