Haluaisin juosta kanssasi
rakkaani
pitkin rantaviivaa
auringonlaskuun
niin kuin teimme ennen
niinä loputtomina kesäöinä
silloin kun olimme rakastuneita
kuolemattomia
jumalia
Maailma oli vain kalpea aavistus
unelmista
joita elimme lihaksi
päivittäin
jätimme taakse filosofit ja tietäjät
silloin kun olimme nuoria
kauniita
ikuisia
Näinä päivinä en tiedä
onko peilini rikki
vai olenko itse pirstaleina
miljoonina pieninä säleinä
vain varjo entisestä
Kerran olin kuolematon
olin väkevä voimassa
se oli silloin
kun sinä kuljit rinnallani
Enää en juokse rantaviivaa
odottavaan auringonlaskuun
en odota loputtomia öitä
en ole enää nuori ja kuolematon
ehkä en koskaan ollut todellinen jumala
Mutta silloin
kun sinä kuljit rinnallani
Minä olin.
Selite:
Ehkä nuoruuden muistot voivat olla lohduksi, kun joutuvat ne vuodet, joista olet sanova: "Nämä eivät minua miellytä."
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi