1A Rakas Jeesus, siunaathan meitä, / kun vaellamme maailman teitä. / Rakas Jeesus, siunaathan mua. / Armos joka päivälle suo.
1B :.: Rakas Jeesus, Ystäväni, / kallein lääke sielulleni :.:
2A Anna meille enkeleitä / siivilläsi meidät peitä. / Pyydän, tule sydämeeni. / Kuule pieni rukoukseni.
2B :.: Rakas Jeesus, Jumalani, / ainut toivo sielulleni. :.:
3A Koskaan ethän jätä sä mua. / Uutta sydämessäni luo. / Voiman annat heikoillekin, / rauhas suothan minullekin.
3B :.: Rakas Jeesus, Kuninkaani, / kiitos sulle ainaisesti. :.:
Selite:
Vanha iltarukous, mille päätin antaa suomalaiseen mielentilaan sopivan melankolisen sävelen. Voi laulaa sellaisenaan, ilman säestystä, niin kuin tuutulaulun yleensäkin.
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Tosi ihana! Kiitti arvostelusta
Sivut