Onko väärin
että haluan sinut
vierelleni
rinnalleni
Onko väärin
kaivata sinua
En tunne sinua
haluaisin
Ennen kuljin rutiinieni suojassa
päivästä päivään
samaa vanhaa
elämä oli hyvää
Sitten tapasin sinut
Minä haluan sinut
vierelleni
rinnalleni
Onko väärin
haluta toista
Selite:
Kuka haluaisi olla yksin...
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi